Avmeldingsside
Der kontakter stopper alle videre eposter og samtaler fra selskapet ditt.
Alle oppfølgings og møteeposter til en kontakt inneholder lenken "Ingen flere eposter". Siden "Ingen flere eposter" forklarer: "Hvis du bekrefter, får du ingen flere eposter og ingen flere samtaler fra" selskapet ditt.

Hvem kan bruke dette
- Kontakter som har mottatt en oppfølgings eller møteepost
Steg
1. Bekreft
Kontakten klikker "Meld av". Siden viser "Du er meldt av. Du får ingen flere eposter fra oss."
Greit å vite
- Reservasjonen gjelder umiddelbart og kan ikke overstyres av noen innstilling.
- Mange epostprogrammer har også en knapp for avmelding med ett klikk, som har samme virkning.
- En kontakt som allerede er meldt av, ser "Du er allerede meldt av."
Relatert
- Bookingside for foreslåtte tidspunkter
Der en kontakt velger ett av møtetidspunktene som er foreslått i en oppfølgingsepost.