Afmeldingsside
Hvor kontakter stopper alle yderligere mails og opkald fra jeres virksomhed.
Alle opfølgnings og mødemails til en kontakt indeholder linket "Ikke flere mails". Siden forklarer, at hvis kontakten bekræfter, modtager de ikke flere mails og ikke flere opkald fra jeres virksomhed.

Hvem kan bruge det
- Kontakter, der har modtaget en opfølgnings eller mødemail
Trin
1. Bekræft
Kontakten klikker på "Afmeld". Siden viser, at kontakten er afmeldt og ikke modtager flere mails.
Godt at vide
- Afmeldingen træder i kraft med det samme og kan ikke tilsidesættes af nogen indstilling.
- Mange mailprogrammer tilbyder også en afmeldingsknap med ét klik, som har samme virkning.
- En kontakt, der allerede er afmeldt, ser "Du er allerede afmeldt."
Relateret
- Bookingside til foreslåede tidspunkter
Hvor en kontakt vælger et af de mødetidspunkter, der er foreslået i en opfølgningsmail.