Invitasjoner: bli med i et selskap og inviter teamet ditt

Hvordan nye personer får tilgang, hva invitasjonsstatusene betyr og hvordan du sender en invitasjon på nytt eller trekker den tilbake.

Folk blir med i et selskap via invitasjon. En eier eller administrator velger epostadressen og rollen. Identitetstjenesten sender deretter invitasjonseposten. Personen registrerer seg eller logger inn der og blir med i selskapet med den valgte rollen.

Det er to måter å legge til personer på under Innstillinger: fanen Invitasjoner (en invitasjon med statussporing) og fanen Brukere ("Inviter bruker", som legger personen til som medlem med en gang og også sender en invitasjonsepost).

Invitasjoner: bli med i et selskap og inviter teamet ditt
Skjermbilde av denne visningen

Hvem kan bruke dette

  • Eier
  • Administrator

Steg

  1. 1. Åpne fanen Invitasjoner

    Åpne appvelgeren, velg Administrasjon, deretter Innstillinger og fanen "Invitasjoner". Du kan også bruke den vanlige oppgaven "Inviter et teammedlem".

  2. 2. Klikk "Inviter"

    En dialogboks åpnes. Hjelpeteksten forklarer at invitasjonen sendes på epost, og at personen blir med i dette selskapet med den valgte rollen etter å ha registrert seg eller logget inn.

  3. 3. Fyll ut skjemaet

    Skriv inn Epost, eventuelt Navn, velg Rolle og, om du vil, en Personlig melding. Selskapsroller du har opprettet selv, vises også i rollelisten.

  4. 4. Klikk "Send invitasjon"

    Invitasjonen vises i listen med statusen Åpen. BizCortex viser "Invitasjon sendt".

  5. 5. Følg opp

    Bruk handlingene på raden for å "Send på nytt" (for eksempel hvis eposten har kommet bort) eller "Trekk tilbake". En invitasjon som er trukket tilbake, kan ikke lenger godtas.

Felt og valg

Epost

Adressen invitasjonen sendes til. Personen må logge inn med denne adressen.

Navn

Valgfritt. Vises i listen til personen har logget inn.

Rolle

Den innebygde rollen eller selskapsrollen personen får etter å ha blitt med.

Personlig melding

Valgfri tekst som legges til i invitasjonen.

Status

Åpen (ikke godtatt ennå), Godtatt, Utløpt (gyldigheten er over) eller Trukket tilbake.

Gyldig til

Datoen invitasjonen kan godtas frem til.

Sist sendt

Dato og klokkeslett da invitasjonseposten sist ble sendt.

Tips

  • Når du sender en invitasjon på nytt, trekkes den gamle tilbake og en ny sendes, så bare den nyeste lenken virker.
  • I fanen Brukere er et medlem som ikke har logget inn ennå, merket med "Ikke logget inn ennå".
  • Bare eiere kan gjøre noen til eier. Administratorer kan tildele alle andre roller.

Greit å vite

  • Den første eieren av et nytt selskap settes opp av operatøren av BizCortex når selskapet opprettes.

Relatert