Invitationer: bliv en del af en virksomhed, og inviter dit team

Sådan får nye personer adgang, hvad invitationernes status betyder, og hvordan du sender en invitation igen eller tilbagekalder den.

Personer bliver en del af en virksomhed via en invitation. En ejer eller administrator vælger mailadressen og rollen. Identitetstjenesten sender derefter invitationsmailen. Personen tilmelder sig eller logger ind der og bliver medlem af virksomheden med den valgte rolle.

Der er to måder at tilføje personer på under Indstillinger: fanen Invitationer (en invitation med statussporing) og fanen Brugere ("Inviter bruger", som tilføjer personen som medlem med det samme og også sender en invitationsmail).

Invitationer: bliv en del af en virksomhed, og inviter dit team
Skærmbillede af denne visning

Hvem kan bruge det

  • Ejer
  • Administrator

Trin

  1. 1. Åbn fanen Invitationer

    Åbn appvælgeren, vælg Administration, derefter Indstillinger og fanen "Invitationer". Du kan også bruge den almindelige opgave "Inviter et teammedlem".

  2. 2. Klik på "Inviter"

    Der åbnes en dialog. Hjælpeteksten forklarer, at invitationen sendes på mail, og at personen bliver medlem af denne virksomhed med den valgte rolle, når vedkommende har tilmeldt sig eller logget ind.

  3. 3. Udfyld formularen

    Indtast Mail, eventuelt Navn, vælg Rolle og, hvis du vil, en Personlig besked. Virksomhedsroller, som du selv har oprettet, vises også i rollelisten.

  4. 4. Klik på "Send invitation"

    Invitationen vises i listen med status Åben. BizCortex viser "Invitation sendt".

  5. 5. Følg op

    Brug handlingerne på rækken til at "Send igen" (for eksempel hvis mailen er gået tabt) eller "Tilbagekald". En tilbagekaldt invitation kan ikke længere accepteres.

Felter og valgmuligheder

Mail

Den adresse, invitationen sendes til. Personen skal logge ind med denne adresse.

Navn

Valgfrit. Vises i listen, indtil personen har logget ind.

Rolle

Den indbyggede rolle eller virksomhedsrolle, personen får efter at være blevet medlem.

Personlig besked

Valgfri tekst, der tilføjes invitationen.

Status

Åben (endnu ikke accepteret), Accepteret, Udløbet (gyldigheden er ophørt) eller Tilbagekaldt.

Gyldig til

Den dato, indtil hvilken invitationen kan accepteres.

Sidst sendt

Dato og klokkeslæt for, hvornår invitationsmailen sidst blev sendt.

Tips

  • Når du sender en invitation igen, tilbagekaldes den gamle, og der sendes en ny, så kun det nyeste link virker.
  • På fanen Brugere er et medlem, der endnu ikke har logget ind, markeret med "Endnu ikke logget ind".
  • Kun ejere kan gøre nogen til ejer. Administratorer kan tildele alle andre roller.

Godt at vide

  • Den første ejer af en ny virksomhed sættes op af operatøren af BizCortex, når virksomheden oprettes.

Relateret