Lagrede rapporter

Listen over dine egne og delte rapporter, med datasett, deling og tidsplan på ett blikk.

Åpne Analyse, "Rapportbygger". Siden viser hver lagrede rapport du har lov til å se, som et kort. Du ser dine egne rapporter og alle rapporter som andre brukere har delt, så lenge du har lov til å lese dataene i datasettet. Rapporter på et datasett du ikke har lov til å lese, er skjult, selv når de er delt.

Lagrede rapporter
Skjermbilde av denne visningen

Hvem kan bruke dette

  • Eier
  • Administrator
  • Regnskapsfører
  • Salg
  • Innkjøp
  • HR leder
  • Leser (bare åpne og eksportere)

Steg

  1. 1. Åpne en rapport

    Klikk på navnet på et rapportkort. Rapporten åpnes i byggeren, der du kan kjøre, eksportere eller endre den.

  2. 2. Opprett en ny rapport

    Klikk "Ny rapport". Byggeren åpnes tom og ber deg "Velg et datasett".

  3. 3. Slett en rapport

    Klikk på søppelbøtteikonet på kortet. Bekreft "Slette rapporten?". Bare eieren av en rapport ser søppelbøtteikonet og kan slette rapporten.

Felt og valg

Navn

Navnet du ga rapporten da du lagret den.

Datasett

Datakilden for rapporten, for eksempel Fakturaer eller Bilagslinjer.

Beskrivelse

Den valgfrie beskrivelsen som ble angitt ved lagring.

Delt

Merke som vises når rapporten er delt med alle som har lov til å se dataene.

Planlagt

Merke som vises når rapporten sendes jevnlig på epost. Merket viser også tidsplanuttrykket.

Sist sendt

Dato og klokkeslett for siste levering av rapporten på epost.

Tips

  • Gi rapportene tydelige navn. Delte rapporter vises for mange kolleger, sortert alfabetisk etter navn.

Greit å vite

  • Når det ikke finnes noen rapporter ennå, står det "Ingen lagrede rapporter ennå" på siden, med forklaringen: velg et datasett, kolonner, filtre og grupperinger, og lagre deretter rapporten.
  • Brukere med rollen Leser kan åpne, kjøre og eksportere lagrede rapporter, men kan ikke opprette eller endre rapporter.
  • Rollen Ansatt har ikke tilgang til rapportbyggeren.

Relatert