Lesertilgang: offentlig, kun kunder eller tilgangskode

Styr hvem som kan åpne en publisert bruksanvisning etter å ha skannet QR koden.

Hver bruksanvisning har en innstilling for lesertilgang. Den avgjør hva en person ser etter å ha skannet QR koden på en maskin. Velg den når du oppretter bruksanvisningen, og endre den senere i Innstillinger.

Lesertilgang: offentlig, kun kunder eller tilgangskode
Skjermbilde av denne visningen

Hvem kan bruke dette

  • Eier
  • Administrator

Felt og valg

Offentlig

Alle med QR koden eller lenken kan lese bruksanvisningen. Ingen innlogging er nødvendig.

Kun kunder

Leseren skriver inn en epostadresse og får en innloggingslenke på epost. Lenken sendes bare til en salgskontakt hos kunden som eier maskinen (for en QR kode for en modell: en kontakt hos en hvilken som helst kunde som eier en maskin av denne modellen). Lenken er gyldig i 30 minutter.

Tilgangskode

Leseren skriver inn en tilgangskode. En maskin kan ha sin egen kode; ellers gjelder koden for bruksanvisningen.

Leserøkt

Etter en vellykket opplåsing kan leseren lese i 12 timer. Økten virker bare for akkurat den modell eller maskinkoden den ble utstedt for.

Greit å vite

  • Av personvernhensyn ser leseren alltid den samme meldingen etter å ha bedt om en lenke, uansett om epostadressen er kjent eller ikke.
  • Det sendes høyst 3 innloggingseposter per epostadresse per time.
  • Etter 5 feil koder fra ett nettverk innen 15 minutter blokkeres flere forsøk en stund. Etter 20 feil forsøk fra alle nettverk låses koden i 15 minutter.
  • Når du endrer en tilgangskode eller gjør tilgangen strengere, avsluttes eksisterende leserøkter.
  • Ukjente koder, arkiverte bruksanvisninger og selskaper uten pakken Håndbøker viser alle den samme meldingen "ikke funnet", slik at ingen kan gjette gyldige koder.

Relatert