Fliken Inställningar: manualens inställningar

Namn, åtkomst, lagring, profil, tillverkare, läsarchatt, åtkomstkod och språk för en manual.

Fliken Inställningar innehåller allt som gäller en enskild manual. Användare utan skrivbehörighet ser inställningarna som skrivskyddade. Klicka på "Spara" i slutet av formuläret för att lagra ändringar i avsnitten Allmänt, Tillverkare och Frågor till manualen. Åtkomstkoden och språken sparas separat.

Fliken Inställningar: manualens inställningar
Skärmbild av den här vyn

Vem kan använda detta

  • Ägare och Administratör kan ändra inställningar
  • Ägare och Administratör kan ange åtkomstkoden

Fält och alternativ

Namn

Manualens namn.

Läsaråtkomst

Offentlig, Endast kunder eller Åtkomstkod. Se sidan om läsaråtkomst.

Lagring (år)

Hur länge publicerade versioner förblir tillgängliga, räknat från den sista maskinen som släpptes ut på marknaden. Minst 10 år (maskinförordningen kräver minst 10), högst 50.

Accentfärg

Valfri färg för den publika läsaren i formatet #RRGGBB, till exempel #0f766e.

Tillverkare

Företagsnamn, gata och nummer, postnummer, ort, land, mejl, telefon, webbplats och auktoriserad representant i EU. Visas på titelsidan och i impressumet i varje manual. Namn, gata och ort krävs för att undvika en varning vid utgåvan.

Läsarchatt aktiverad

Låter läsare ställa frågor om manualen. Svaren bygger enbart på den utgivna texten och är inte bindande.

Frågor per dag

Det högsta antalet chattsvar per dag för den här manualen. 0 betyder företagets standard.

Servicemejl och Servicetelefon

Visas för läsare när chatten inte kan besvara en fråga.

Åtkomstkod

Koden för åtkomsten "Åtkomstkod". Klicka på "Ange kod" eller "Byt kod", eller "Ta bort kod". Bara en hash lagras, så skriv ned koden. Koden måste ha minst 8 tecken.

Språk

Källspråket (original) och översättningarna. Lägg till ett språk med "Lägg till språk". Stäng av ett språk för att behålla det men utelämna det från utgåvor. Ta bort ett språk med knappen för att ta bort.

Bra att veta

  • Om du tar bort ett språk tas dess översättningar bort från arbetskopian. Publicerade versioner förblir oförändrade.
  • Om du ändrar åtkomstkoden loggas alla läsare ut som låste upp manualen med den gamla koden.
  • Att arkivera eller ta bort en hel manual är ännu inte tillgängligt i webbappen.

Relaterat