Brukere

Se hvem som har tilgang til selskapet, inviter personer, endre roller og fjern brukere.

Åpne "Innstillinger" og fanen "Brukere". Tabellen viser alle medlemmer med navn, epost, rolle og status. Statusen er "Aktiv", eller "Ikke logget inn ennå" for personer som er lagt til, men som ikke har logget inn.

Innloggingssikkerhet som flerfaktorautentisering, enkel pålogging (SSO), passordregler og økter håndteres av innloggingstjenesten (Auth0), ikke på denne siden.

Brukere
Skjermbilde av denne visningen

Hvem kan bruke dette

  • Alle kan se listen
  • Eier og Administrator kan invitere, endre roller og fjerne

Steg

  1. 1. Inviter en bruker

    Klikk "Inviter bruker". Skriv inn epostadressen, eventuelt navnet, og velg en rolle. Standardrollen er Regnskapsfører. Klikk "Inviter bruker" i dialogboksen. Personen legges til som medlem med en gang og får, ved innlogging med Auth0, en invitasjon på epost.

  2. 2. Endre en rolle

    Åpne radmenyen og velg "Endre rolle". Velg en innebygd rolle eller en av selskapsrollene deres. Selskapsroller vises med navnet etterfulgt av "(selskapsrolle)".

  3. 3. Fjern en bruker

    Åpne radmenyen og velg "Fjern". Bekreft "Fjerne brukeren fra dette selskapet?". Personen mister tilgangen til selskapet umiddelbart.

Felt og valg

Epost

Adressen personen logger inn med. Påkrevd og må være gyldig.

Navn

Valgfritt visningsnavn.

Rolle

En innebygd rolle (Eier, Administrator, Regnskapsfører, Salg, Innkjøp, HR leder, Ansatt, Leser, Samsvar) eller en aktiv selskapsrolle.

Tips

  • Bruk fanen "Invitasjoner" hvis du vil se hvilke invitasjoner som fortsatt er åpne, og sende dem på nytt eller trekke dem tilbake.
  • Gi hver person den minste rollen som passer til arbeidet. Du kan opprette selskapsroller med nøyaktig de rettighetene du trenger.

Greit å vite

  • Bare en Eier kan gjøre noen til Eier eller endre eller fjerne en Eier. Administratorer kan administrere alle andre roller.
  • Et selskap må alltid ha minst én Eier. Den siste Eieren kan ikke fjernes eller nedgraderes.
  • Du kan ikke endre eller fjerne ditt eget medlemskap i denne fanen.
  • Når en bruker fjernes, slettes også brukerens personlige assistentdata i dette selskapet (innhold i postkassen, utkast, tilkoblinger).
  • En epostadresse kan bare være medlem én gang. Invitasjon av et eksisterende medlem avvises.

Relatert

  • Invitasjoner

    Inviter nye personer på epost og administrer invitasjoner som fortsatt er åpne.

  • Roller og tillatelser

    De ni innebygde rollene og hva hver av dem kan gjøre.

  • Selskapsroller

    Opprett egne roller og bestem per område hva en rolle kan se, redigere, godkjenne eller administrere.