Brain, personvern og begrensninger
Hva Brain kan se, hva Brain lagrer, og hvor lenge.
Brain ser nøyaktig det du ser. Brain arbeider med rollen din, den egendefinerte rollen din hvis du har en, og pakkene selskapet ditt har bestilt. Hvis du ikke har lov til å åpne en post i BizCortex, kan heller ikke Brain lese den. Sider fra pakker som selskapet ditt ikke har bestilt, tilbys ikke.
Sensitive HR data (lønn, lønnskjøringer, lønnsslipper, bankopplysninger og sensitive felt for ansatte) er skjult for Brain med mindre en administrator slår på "Tillat sensitive HR data".
Hvem kan bruke dette
- Alle medlemmer med en innebygd rolle: Eier, Administrator, Regnskapsfører, Salg, Innkjøp, HR leder, Ansatt, Leser og Samsvar
- Medlemmer med en egendefinert rolle bare når rollen omfatter tillatelsen til Brain chat
Felt og valg
- Samtaler
Private for deg. Slettes etter 12 måneder uten bruk, eller tidligere når du sletter dem.
- Meldinger
Meldingene dine, svarene, resultatene av stegene Brain kjørte, og sidekonteksten du sendte. Lagres sammen med samtalen.
- Foreslåtte endringer
Hvert forslag med oppsummering, verdier og utfall. Lagres sammen med samtalen.
- Vedlagte filer
Filen og teksten som ble lest fra den. Lagres sammen med samtalen.
- Forbruk
Tokens brukt per chatrunde, for selskapets budsjett.
Greit å vite
- Personopplysningene dine fra Brain tas med i personverneksporter og slettebegjæringer.
- Brain kan ikke handle på vegne av en annen bruker, kan ikke lese hemmeligheter som APInøkler, og kan ikke endre selskaps eller plattformadministrasjonen.
Relatert
- Innstillinger for Brain
Slå Brain på eller av for selskapet, velg modell, angi budsjettet og styr HR data.
- Bekrefte det Brain foreslår
Slik fungerer foreslåtte endringer: bekreftelseskort, statuser, utløp og det ekstra sikkerhetssteget.