Brain, privatliv og begrænsninger
Hvad Brain kan se, hvad den gemmer, og hvor længe.
Brain ser præcis det, du ser. Den arbejder med din rolle, din virksomhedsrolle, hvis du har en, og de pakker, din virksomhed har tilkøbt. Må du ikke åbne en post i BizCortex, kan Brain heller ikke læse den. Sider fra pakker, som din virksomhed ikke har tilkøbt, tilbydes ikke.
Følsomme HR data (løn, lønkørsler, lønsedler, bankoplysninger og følsomme medarbejderfelter) er skjult for Brain, medmindre en administrator slår indstillingen for følsomme HR data til.
Hvem kan bruge det
- Alle medlemmer med en indbygget rolle: Ejer, Administrator, Bogholder, Salg, Indkøb, HR chef, Medarbejder, Læser og Compliance
- Medlemmer med en virksomhedsrolle kun, når rollen omfatter rettigheden til Brain chat
Felter og valgmuligheder
- Samtaler
Private for dig. Slettes efter 12 måneder uden brug eller tidligere, når du sletter dem.
- Beskeder
Dine beskeder, svarene, resultaterne af de trin, Brain har udført, og den sidekontekst, du har sendt. Gemmes sammen med samtalen.
- Foreslåede ændringer
Hvert forslag med opsummering, værdier og resultat. Gemmes sammen med samtalen.
- Vedhæftede filer
Filen og den tekst, der er læst fra den. Gemmes sammen med samtalen.
- Forbrug
Brugte tokens pr. chatbesked til virksomhedens budget.
Godt at vide
- Dine personoplysninger fra Brain indgår i dataeksporter og anmodninger om sletning efter databeskyttelsesreglerne.
- Brain kan ikke handle på vegne af en anden bruger, kan ikke læse hemmeligheder som API nøgler og kan ikke ændre virksomheds eller platformsadministrationen.
Relateret
- Indstillinger for Brain
Slå Brain til eller fra for virksomheden, vælg modellen, sæt budgettet, og styr HR data.
- Bekræft det, Brain foreslår
Sådan fungerer foreslåede ændringer: bekræftelseskort, status, udløb og det ekstra sikkerhedstrin.