Brain chatten og samtalene dine

Bruk appen Brain til å føre samtaler, gi dem nytt navn og slette dem.

Appen Brain viser samtalene dine til venstre og chatten til høyre. Hver samtale tilhører bare deg. Ingen andre i selskapet kan se samtalene dine, heller ikke en administrator.

En ny, tom chat viser "Hva kan jeg hjelpe deg med?" og noen eksempler som du kan klikke på for å komme i gang.

Brain chatten og samtalene dine
Skjermbilde av denne visningen

Hvem kan bruke dette

  • Alle medlemmer med en innebygd rolle: Eier, Administrator, Regnskapsfører, Salg, Innkjøp, HR leder, Ansatt, Leser og Samsvar
  • Medlemmer med en egendefinert rolle bare når rollen omfatter tillatelsen til Brain chat

Steg

  1. 1. Start en ny samtale

    Klikk "Ny chat". Skriv meldingen og trykk Enter eller klikk "Send". Samtalen får en tittel ut fra den første meldingen din.

  2. 2. Stopp et svar

    Mens Brain svarer, blir Send knappen til "Stopp". Klikk på den for å avbryte svaret som pågår.

  3. 3. Åpne en tidligere samtale

    Klikk på en samtale i listen "Samtaler". Listen viser når hver samtale sist ble brukt, for eksempel "akkurat nå".

  4. 4. Gi en samtale nytt navn

    Åpne valgmenyen ved siden av samtalen og velg "Gi nytt navn". Skriv inn en ny Tittel og klikk Lagre.

  5. 5. Slett en samtale

    Åpne valgmenyen og velg "Slett". Bekreft "Slette samtalen?". Samtalen og alle meldingene slettes. Dette kan ikke angres.

Felt og valg

Eksempler

Vises i en tom chat: "Vis meg alle forfalte fakturaer", "Hvor mye mva skylder vi for august?", "Opprett en kunde Müller GmbH", "Søk om ferie for meg fra 1. til 5. desember".

Aktivitet

Hvert steg Brain tar, vises som "Aktivitet: …" med statusen kjører, ferdig eller mislyktes.

Chathistorikk

Alle meldinger i samtalen, inkludert bekreftelseskort og utfallet av dem.

Tips

  • Start en ny chat for et nytt emne. Da bruker Brain mindre kontekst og svarer raskere.
  • Hvis et svar mislyktes, klikker du "Prøv igjen". Klikk "Lukk" for å skjule feilen.

Greit å vite

  • Samtaler som ikke er brukt på 12 måneder, slettes automatisk. Du kan når som helst slette dem selv.
  • Brain sender høyst de siste 80 meldingene i en samtale til AI modellen.
  • Mulige feil: "Brain er ikke tilgjengelig akkurat nå.", "Ingen forbindelse til serveren. Prøv igjen.", "Brain kunne ikke behandle forespørselen." og "Brains månedlige kvote er brukt opp. Den tilbakestilles ved starten av måneden."

Relatert