Sider, dine kontakter ser
Bookingsiden, afmeldingssiden, mødelinket og siden om referenten.
Kontakterne åbner nogle sider fra mails og sms uden login. Det signerede link er legitimationen.
Felter og valgmuligheder
- Vælg et tidspunkt
Fra en opfølgningsmail. Kontakten vælger et af de foreslåede tidspunkter, angiver navn og mail og klikker på "Bekræft tidspunkt". Kalenderinvitationen følger pr. mail. Udløbne tilbud viser "Disse foreslåede tidspunkter er udløbet".
- Ikke flere mails
Afmeldingssiden. Efter "Afmeld" får kontakten ikke flere mails og ikke flere opkald fra din virksomhed.
- Mødelink
Det korte link i påmindelsen pr. sms åbner videomødet. Er mødet slut eller aflyst, står det på siden.
- Dit møde og referenten
Forklarer referenten. "Deltag uden referenten" bevarer mødet, men referenten deltager ikke.
Relateret
- Indstillinger for mailopfølgning
Om og hvordan opsummeringsmails, påmindelser, opfølgende opkald og svar fungerer.